• TJÄNSTER

Våra tjänster är utvecklade med hjälp av nästan 10 års erfarenhet inom branschen och hundratusentals kronor i vidareutbildningar. Vi kan skräddarsy våra erbjudanden för privatpersoner, idrottslag eller företag.

FITNESS

Kom i form och förändra din livsstil med APEXEA Fitness. Vi erbjuder personlig träning 1-on-1 med innehållande kost och träningsupplägg, ute grupper och small groups.

REHAB

Kom tillbaka till ditt ursprungliga jag med vår behandlingstjänst. Med våra behandlingar så släpper vi på symptom samtidigt som vi arbetar med att hitta och behandla orsaken till problemet. Behandlingarna går alltså även ut på att korrigera och återställa kroppens funktion. Ofta får man hemma övningar för att komplettera behandlingen.

EDUCATION

Vi arbetar med att utbilda klienter, företag och tränare genom workshops och seminarier. Vi erbjuder föreläsningar inom skadeförbyggande träning, biomekanik, kost, livsstil, nischade workshops inom Golf, Löpning, Fotboll & Core träning.

SPORTS

Vår Sport Performance Training innehåller idrottsspecifika fystester samt rörelseanalyser för att minimera skaderisker och bygga skräddarsydda program som levererar resultat. Vi förbereder dig till att kunna prestera på absoluta världstoppen. Tjänster finns för elitatleter, idrottslag, och motionärer.

NUTRITION

Med rätt kost kommer du att ha hög energi, vara mentalt fokuserad och fysiskt starka genom hela dagen. Bra kost stärker även ditt immunförsvar och optimera  dinåterhämtning.

X