• Nutrition

    Ät för optimal hälsa och prestation

KOSTPROGRAM

Att äta för bättre hälsa och kroppsform betyder mer än bara kalorier in och kalorier ut. Med rätt anpassad kost kan vår kropp och själ uppnå till sin fulla potential, och det är viktigt att inse den stora verkan kost har på vår hälsa och prestation.

Vi anser att det inte finns EN kost som passar alla, utan att vi alla är unika. Vi arbetar med kostprogram individuell anpassade efter varje individ. Vi är noga med att bilen behöver rätt bränsle för att fungera optimalt, detsamma gäller för oss människor!

Vårt tillvägagångssätt innehåller klassificering av klient, beteendeanalys och fettmätningar. För att sedan skräddarsy ett upplägg som passar dig, dina mål och livsstil.

Kontakta oss

Vad andra säger

  • ”Jag anlitade Nico för att lära mig vad som fungerar och vad som inte gör det. Livet ut. Jag lärde mig vad jag ska äta för att inte bara se bra ut utan också för att undvika blodsockersvängningar, tackla akuta godisbegär och för att maximera min träning.”

    - Emelie

  • ”Till min förvåning var kostschemat enkelt att förstå och följa. Tillsammans med min vanliga träning blev resultaten synliga på rekord tid. ”

    - Pamela

X