• APEXEA FITNESS

    Kom i form. Må bättre. Prestera bättre.

Vi hjälper dig till bättre hälsa och kroppsform med skräddarsydd träning-, kost- och livsstilsplan – anpassat efter dina mål och förutsättningar.

Ett program för dig som vill fokusera på att öka ditt välbefinnande samtidigt som du tappar i fett och bygger muskler. Vår unika approach till fitness är att vi ser till helheten och anpassar träningen och kosten utefter dina mål och förutsättningar.

Programmet Fitness & Wellness handlar om att leverera de resultat du förtjänar. Vi vill hjälpa dig att uppnå dina mål oavsett vad dem är. Det kan vara allt ifrån bättre kroppsform till bättre hälsa, mer energi och bättre prestation. Vi arbetar efter att försöka förstå varje individs unika behov och bygga en plan som både ger stöd och support längs vägen.

Din framgång är personligt.

Vi använder inga färdiga protokoll eller mallar. Vi möter dig där du är och guidar dig personligen hela vägen in i mål.

Hur vi jobbar:

LÄR KÄNNA – Vi vill lära känna varje person och deras unika behov och mål. En personlig approach leder till bättre resultat.
PLANERING – Vi skapar en plan baserat på dina unika mål och förutsättningar
LEVERERA – Vi levererar skräddarsydd träning- och kostplan
FÖRFINA – Genom kontinuerliga tester kan vi justera din träning och kost utefter dina resultat.

Med andra ord, vi kan komma att justera din träning eller kost under resans gång om behovet finns för det. Vilket kan innebära att vi ändrar träningsprogrammet eller kosten p.g.a. ändrade förutsättningar så som uppkommen skada, ändrade livsförhållanden eller uppnådda mål.

Läs vad andra har att säga

  • ”Han tänker på helheten och anpassar träningen efter individen för bästa. Kan varmt rekommendera Nico . Oerhört proffsig och kunnig.”

    - Susanne Sesemann

  • “Alla program (kost och träning) är individanpassade utefter dina egna specifika mål, en fantastiskt bra investering i dig själv!”

    - Veronica Stenberg

Boka en kostnadsfri konsultation idag!

Vad ingår?

Livsstils-analys & Målsättning
Vi analyserar din historik gällande skador, livsstil, kostvanor, sömn och stressnivåer. Utifrån denna analys sätter vi mätbara och specifika mål där vi arbetar med helheten för att uppnå dina mål.

Funktionell Screening
I funktionell screening gör vi en noggrann undersökning av din förmågan att tåla träning samt utveckla stabilitet och rörelse i alla tre plan. Genom en screening får du kunskap om dina brister och styrkor och hur du kan bli starkare, skadefri och mer funktionell.

Fettmätningar
Vi gör regelbundna fettmätningar med tanita eller kaliper beroende på klientens nivå och mål.

Träningsprogram
Vi skräddarsyr dina träningsprogram efter dina mål och förutsättningar. Varje övning är anpassat efter

Kost
Att äta för bättre hälsa och kroppsform betyder mer än bara kalorier i och kalorier ut. Med rätt anpassad kost kan vår kropp och själ uppnå till sin fulla potential och det är viktigt att inse hur stora effekt kosten har på vår hälsa. Vi optimerar och skräddarsyr din kost efter dina unika förutsättningar, biokemi och mål.

Personlig träning & Coaching
Utifrån dina mål, förutsättningar och behov kommer vi att träna och coacha dig genom de övningar som är bäst för dig. Detta in en inspirerande, personlig och positiv miljö.

Återkommande tester
Vi kommer att göra regelbundna återtester för att utvärdera dina resultat och göra eventuella justeringar i kosten och träningen.

Online support
Mån-Fre svarar vi på frågor angående din kost och träning

Boka en kostnadsfri konsultation idag!

Vad kan du förvänta dig?

Smalare midja & Synliga resultat – Framgång mäts inte enbart av siffran på vågen. Utan det är hur du ser ut som räknas! Räkna med att tappa fett och bli slankare utan att vågen rör sig.

Minskad smärta – Har du problem med en fotled, knän, höft, ländrygg eller nacke? Vår screening hittar oftast grundproblemet som vi sedan arbetar bort med hjälp av stretch-, stabilitet- och styrkeövningar.

Ökad energi & prestation – Vi vet att livet inte är timmen du spenderar i gymmet, utan allt utöver det, som ditt arbete och din familj. Vi vill att du ska må bra, ha hög energi genom hela dagen och orka prestera i ditt jobb och vardag.

Rörligare och starkare – Ökad funktionell styrka och rörlighet som hjälper dig i din vardag.

Ökad mental styrka – Att pressa sig själv och vara utanför sin bekvämlighetszon ger ökat självförtroendet och mental styrka. Denna nyfunna självförtroende kan sedan utnyttjas till att nå mål inom andra områden i livet.

Bättre hälsa – Med rätt kost, träning och livsstil minskar risken att drabbas av onödiga hälsorelaterade sjukdomar.

Boka en kostnadsfri konsultation idag!

Boka en 30 min fri konsultation för att veta mer om hur APEXEA kan hjälpa dig att uppnå dina mål. Detta är INTE ett jobbigt och påstridigt försäljningssamtal. Utan vi anser att det är det enklaste och bästa sättet att lära känna oss, hur vi jobbar och vad vi har att erbjuda.

X